نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانههای حکومت برگزار شد، مسئولان هلال احمر افغانی گزارش عملکرد یکساله خود را ارائه کردند. بر اساس این گزارش، طی یک سال گذشته، تعداد ۱ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۳۶ نفر از آسیبدیدگان حوادث طبیعی و افراد نیازمند، کمکهای نقدی، خوراکی و غیرخوراکی دریافت کردهاند. به […]
در کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانههای حکومت برگزار شد، مسئولان هلال احمر افغانی گزارش عملکرد یکساله خود را ارائه کردند. بر اساس این گزارش، طی یک سال گذشته، تعداد ۱ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۳۶ نفر از آسیبدیدگان حوادث طبیعی و افراد نیازمند، کمکهای نقدی، خوراکی و غیرخوراکی دریافت کردهاند.
به گفته مسئولان، این کمکها شامل اقلام ضروری از جمله آرد، روغن، لوبیا، برنج، شکر، نمک، چای، مکرونی، بیسکویت، نخود، خیمه، ترپال و ظروف بوده که به افراد مستحق توزیع شده است. همچنین، به ۲۲,۷۳۵ نفر از متضررین ناشی از سیلابهای اخیر در ولایت بغلان، کمکهای بشردوستانه ارسال شده است.
یکی دیگر از خدمات اساسی هلال احمر، ارائه خدمات صحی بوده که از طریق ۴۶ شفاخانه ثابت، ۳۶ کلینیک فرعی، ۶۵ تیم صحی اضطراری، ۳۶ تیم سیار و ۴۵ کمپ صحی معافیت کتلوی، به هموطنان عرضه شده است. در مجموع، در سال گذشته ۵ میلیون و ۸۹۴ هزار و ۳۳۲ نفر از این خدمات بهرهمند شدهاند که ۲۲۱۲ کودک مبتلا به سوراخ قلب نیز شامل این آمار هستند.
این نهاد همچنین از ۱۴۹۵ فرد بیسرپرست در پنج پرورشگاه در کابل، بلخ، قندهار، ننگرهار و هرات مراقبت کرده و به ۸۱۱۰ زن بیوه تعلیمات حرفهای در بخشهای خیاطی، گلدوزی، قالین و گلیمبافی و صنایع دستی ارائه داده است.
بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه الله)، هلال احمر اقدام به جمعآوری ۱۱۶ هزار و ۲۵۹ گدا کرده است. از میان این تعداد، ۳۰ هزار و ۵۴۳ نفر مستحق شناخته شدهاند که ماهانه مساعدت نقدی دریافت میکنند. در سال گذشته، ۵۳ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۸۱۲ افغانی به این افراد پرداخت شده است. همچنین، به ۲۴ هزار خانواده بیسرپرست در کشور مجموعاً ۲۰۴ میلیون افغانی کمک شده است.
مسئولان هلال احمر از ساخت یک پرورشگاه جدید در زون شمال شرق کشور و نصب سیستم برق سولری در نمایندگیهای بامیان، بغلان، میدان وردک، لغمان، کاپیسا، پروان، سمنگان، سرپل و جوزجان به ارزش ۴.۵ میلیون افغانی خبر دادند.
طی سال گذشته، ۳ هزار و ۶۴۹ نفر به عضویت هلال احمر درآمدهاند و برای رضاکاران و کارکنان این نهاد ورکشاپهای آموزشی مختلفی برگزار شده است. همچنین، آموزش دینی و مهارتهای کامپیوتری برای ۵۴ هزار و ۸۷۹ دختر و پسر در ۳۵ مرکز تعلیمی فراهم شده و ۱۹ نفر نیز برای درمان به آلمان فرستاده شدهاند که پس از تکمیل درمان به کشور بازگشتهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهها بسته است.