۶۱ هزار کشته؛ روایتی تازه از جنایت هولناک سودان!

توجه: مقالات وب‌سایت الاماره دری تنها نظر نویسندگان است و لزوماً دیدگاه این وب‌سایت نیست.

بیش از یک‌سال است که رژیم صهیونیستی با وحشت تمام دست به کشتار مسلمانان بی‌دفاع غزه زده و هر روز بیش از قبل بر آمار شهداء، مفقودین، مجروحین و آوارگان آن افزوده می‌شود.

اکنون با گذشت تنها ۱۲ ماه از آغاز این نسل‌کشی، بیش از ۴۰ هزار نفر به شهادت رسیده‌اند و این ارقام هنوزهم وجدان جهانیان را بیدار ننموده، البته اگر وجدانی برای‌شان باقی مانده باشد!

اما در کنار غزه، عضو دیگری از جسم امت اسلامی نیز با ظلم و جنایتی بی‌سابقه روبرو شده است؛ جنایتی که برخلاف غزه در سکوت کامل جریان دارد و در سایه دیگر جنگ‌ها نادیده گرفته شده است.

جنگ خونین سودان ۱۸ ماه قبل در روز ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ میلادی، همزمان با ماه رمضان، بین دو نیروی نظامی قدرتمند، از یک سو، ارتش سودان به رهبری عبدالفتاح البرهان و از سوی دیگر، نیروهای پشتیبانی سریع (آراس‌اف) به فرماندهی محمد حمدان دقلو (حمیدتی) آغاز شد.

نبردی که جنایات زیادی را در سودان خلق نمود؛ از شهادت مظلومان بی‌گناه گرفته، تا سرقت و چوروچپاول اموال‌شان و همچنین تجاوز به ناموس مسلمین و آوراه‌نمودن آن‌ها از خانه‌ و کاشانه‌شان.

در این مدت گزارشات متعددی از آمار قربانیان این‌جنگ‌ها به نشر رسیده است؛ گزارشاتی که علی‌رغم محدودیت‌ها و عدم دسترسی آسان به اطلاعات در مورد تلفات این جنگ، از وقوع جنایت‌های هولناکی در سودان حکایت دارند.

اما اخیرا محققان دانشکده‌ای در لندن گزارش تکان‌دهنده‌ای را پیرامون تلفات این جنگ خانمان‌سوز منتشر نموده.اند. طبق گزارش این سازمان، تنها در ۱۴ ماه اول جنگ سودان بیش از ۶۱ هزار نفر در خارطوم سودان به کام مرگ رفته‌اند‌.

ناگفته نماند، محققان این دانشکده اظهار داشته‌اند که بیش از یک سوم از این آمار را مرگ‌های خشونت‌آمیز تشکیل می‌دهند، در حالی که بقیه به دلیل گرسنگی، بیماری و عدم مراقبت‌های طبی به سبب دوام جنگ، اتفاق افتاده‌اند.

این در حالی‌ست که برخی دیگر از محققان آمار واقعی این فاجعه را حتی به مراتب بیشتر از این خوانده‌اند، به‌گونه‌ای که در ماه مه، تام پریلو، فرستاده ویژه آمریکا در سودان گفت که برخی برآوردها حاکی از کشته‌شدن ۱۵۰ هزار نفر است.

بله! این جنایات هولناک و غیر انسانی چه در غزه و یا در سودان عزیز، در مقابل سکوت خفت‌بار حکام خائن و کشورهای کفری‌ای که خود را پیش‌قدمان حمایت از بشر می‌خوانند در جریان است، و برای همه ثابت نموده است که نهادهای به ظاهر حقوق بشری جز جهت استفاده ابزاری برای دخالت دنیای کفر در امورات کشورهای اسلامی، کاربرد دیگری ندارند.