نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
امارت اسلامی بعد از سر کار آمدن و به دست گرفتن زمام رهبری افغانستان، مبارزه با کشت خشخاش را در اولویتهای کاری خویش قرار داد و این ممنوعیت کشت خشخاش را جزء مهمترین دست آوردهای خویش اعلان کرد و در این راستا واحدهای ویژۀ مبارزه با کشت خشخاش را ایجاد کرد و بدون هیچگونه ملاحظهای با کشت این بوتۀ مخرب مبارزه صورت گرفته و صورت میگیرد و این تصمیم امارت اسلامی تحسین کشورهای زیادی را به همراه داشت و دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد اعتراف کرد که کشت خشخاش در همین مدت کوتاهِ حکمرانی امارت اسلامی ۹۵ فیصد کاهش یافته است.
قبل از سر کار آمدن امارت اسلامی و در زمان جمهوریت و در اوج قدرت غرب در افغانستان که بدون هیچگونه چونوچرایی به تمام اراضی افغانستان دسترسی کامل داشتند با اعلام سازمان ملل ۲۳۲ هزار هکتار زمین تحت کشت خشخاش قرار داشت و بازار پختوپز مواد با چراغ سبز اربابان سازمانملل و دولت جمهوری افغانستان گرم بود. تولید تریاک در افغانستان از سال ۲۰۰۱ پس از حملۀ نظامی ایالات متحده آمریکا و ناتو رشد چشمگیری پیدا کرد. قطبهای تولیدی تریاک در جهان عبارتند: 1. قطب تولیدی مثلث طلایی که شامل سه کشور میانمار، لائوس و تایلند است؛ 2. قطب تولیدی هلال طلایی که شامل کشورهای افغانستان، ایران و پاکستان بود؛ 3. قطب تولیدی مکزیک که در آمریکای مرکزی و کلمبیا موفقیت دارد. در این بین افغانستان از هلال طلایی از تمام رقیبان خود پیش بود؛ اما با قدرت گرفتن امارت اسلامی تمام معادلات جهانی این ماده تغییر کرد و امارت اسلامی توانست با برخوردی قاطع و جدی جلوی این ویروس خانمانسوز را بگیرد. فقط در طول همین سال جاری بنابر اعلان معاونت مبارزه با کشت خشخاش حدود ۱۴ هزار هکتار زمین در جاهای مختلف کشور تخریب گردیدهاند.
سازمان ملل در جدیدترین گزارش خود که معمولا اکثر گزارشهایش دربارۀ افغانستانِ جدید توسط جهاتی مغرض هستند، آورده است که کشت تریاک در افغانستان و تحت حکومت امارت اسلامی سیر صعودی به خود گرفته است. این گزارش از طرف امارت اسلامی به شدت تکذیب گردید و آن را بیاساس میداند. این در حالی است که برای همگان و به خصوص برای مردم افغانستان معلوم است که شرایط و برخورد امارت اسلامی با جرایم کشت و فروش مواد مخدر روزبهروز سخت و سختتر میگردد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهها بسته است.