هواپیمای شرکت فلای‌ دبی در آسمان آبی افغانستان

نویسنده: محمدصادق طارق   در گزارشات دیروز به‌علاوه از اخبار مسرت‌بخش مختلف عنوان “فلای دبی” برجسته‌تر به نظر می‌رسید. تحت تشریح عنوان فوق چنین نگاشته شده بود که: در نتیجه تلاش‌های مستمر معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء و وزارت ترانسپورت و هوانوردی کشور پروازهای شرکت فلای دبی پس از حدود دو سال توقف، مجدداً به افغانستان آغاز […]

نویسنده: محمدصادق طارق

 

در گزارشات دیروز به‌علاوه از اخبار مسرت‌بخش مختلف عنوان “فلای دبی” برجسته‌تر به نظر می‌رسید. تحت تشریح عنوان فوق چنین نگاشته شده بود که: در نتیجه تلاش‌های مستمر معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء و وزارت ترانسپورت و هوانوردی کشور پروازهای شرکت فلای دبی پس از حدود دو سال توقف، مجدداً به افغانستان آغاز و امروز چهارشنبه ۲۴ عقرب اولین پرواز آن به میدان هوایی بین‌المللی کابل صورت گرفت.

 

ویکی‌پدیا، دانش‌نامه‌ی آزاد راجع به مشخصات شرکت مذکور می‌نویسد: فلای دبی در سال ۲۰۰۸ توسط دولت مرکزی دبی راه‌اندازی شد و در حال حاضر دارای ناوگانی از ۴۸ فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ می‌باشد، که روزانه به ۹۴ فرودگاه در سراسر جهان، پروازهای مستقیم دارد.

 

لازم به یادآوری است که برخی از شرکت‌های هوایی پش از سقوط حکومت سابق پروازهای‌شان را در افغانستان به اساس دلیل‌های نامعلوم متوقف کرده بود که آهسته آهسته دوباره فعالیت‌های شان را آغاز می‌نمایند. به‌همین دلیل وزارت ترانسپورت و هوانوردی کشور اعلام کرد که پس از چهار ماه تلاش برای شرکت هوایی فلای دبی مجوز پرواز داده شده است.

 

علاوه بر فعالیت شرکت هوایی فلای دبی، پروازهای مستقیم به کشورهای چین، ترکیه، امارات، ایران و برخی کشورهای دیگر در ماه‌های گذشته از سر گرفته شد اما فعالیت مجدد فلای دبی از این‌رو دارای اهمیت است که فضای افغانستان را برای هر نوع پروازها آماده می‌داند و به جهانیان ثابت ساخت که فضای افغانستان به حالت امن و عادی برگشته و در تمامی میدان‌های هوایی افغانستان سهولت‌های لازم فراهم و خدمات معیاری عرضه می‌شود.

 

بر اساس گفته‌های وزارت ترانسپورت و هوانوردی؛ آغاز پروازهای فلای دبی در افغانستان راه رقابت سالم در تعیین قیمت‌های مناسب را برای شرکت‌های هوایی هموار می‌کند. رسانه‌ها افزوده‌اند که این شرکت هوایی فعلاً در هفته دو پرواز خواهد داشت و در ماه دسمبر پروازهای‌اش را افزایش می‌دهد.