نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یکی از راههای دینزدایی، تولید شبهه و پخش اِشکال بهوسیلهی رسانههای گوناگون مثل ماهواره و اخیراً از طریق اینترنت است. سیاستمداران غرب به این مطلب رسیدهاند که بهترین راه برای سوزاندن باورها که مزاحم استحکام حکومت آنان بر ملتهای اسلامی است، تضعیف ایمان از راه پخش شبهه درخصوص مسایل مرتبط با دین میباشد؛ چنین تصور نشود که تهاجم فرهنگی تنها متوجّه مسایل فرعی است، بلکه از توحید و مبدأ و معاد گرفته تا وحی و نبوّت و مسایل مربوط به حکومت و خلافت و دیگر مظاهر اجتماعی و اخلاقی دین، همگی مورد هجوم میباشد. بنابراین، جهان غرب برای رسیدن به این هدف به قبحزدایی از گناه از دریچهی دارد. در یادداشتهای قبل به دو مورد از قبحزدایی پرداخته شد، در این یادداشت سومین مورد به بحث گرفته خواهد شد.
۳. ترویج منکرات در جامعه
گاهی رسانهها از طریق ترویج منکرات و گناهان در جامعه در صدد قبحزدایی از گناهان و معاصی هستند.
رسانههای غربی تلاش میکنند از طریق تلویزیون، سینما، سایتهای اینترنتی، شبکههای اجتماعی منکرات و ضدارزشها را در جامعه ترویج کنند. ساخت فیلمهای مبتذل، ایجاد شبکههای متعدد ماهوارهای که ۲۴ ساعته فیلمهای مبتذل و غیراخلاقی پخش میکنند، ایجاد میلیونها سایت پورنوگرافی، همه و همه، به منظور ترویج منکرات در جامعه و عادیسازی گناه و انحراف آحاد جامعه از مسیر الهی است.
قرآن نسبت به ترویج منکرات در جامعه هشدار داده و آن را از ویژگیهای افراد بیدین و منافق تلقی نموده است؛ در این راستا میفرماید: «الْمُنافِقُونَ وَالْمُنافِقاتُ بَعْضُهُم مِن بَعض یَأْمُرُونَ بِالْمُنْکَرِ وَ یَنْهَونَ عَنِ الْمَعْرُوفِ»؛ مردان و زنان منافق از یکدیگرند. از یک قماشند. به منکر فرمان میدهند و از معروف نهی میکنند و دستهای خود را از بخشش و انفاق میبندند. (توبه: ۶۷)
از آیهی فوق استفاده میشود که انسانهای بیدین، معاندان و منافقان همواره در صدد ترویج منکرات و ضدارزشها در جامعه هستند و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذاری نمیکنند.
خداوند متعال در آیهی دیگر، ترویج گناهان در جامعه را به شدت نکوهش نموده و عذاب شدیدی برای عاملین آنها ذکر نموده است؛ قرآن کریم میفرماید: «إِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفَاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَهَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ»؛ همانا برای کسانی که دوست دارند زشتیها دربارهی اهل ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکی است و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور: ۱۹)
آیهی فوق بیانگر خطرآفرین بودن ترویج منکرات در جامعه است که سبب میشود قبح گناهان ریخته شود و گناهان عادی جلوه داده شود.
ادامه دارد… .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهها بسته است.