نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نویسنده: عبدالظاهر بلوچآبادی مصاحبهٔ مطبوعاتی احمدمسعود با نشریهٔ اسرائیلی بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. آنچه من از این مصاحبهٔ نشریهای دریافت کردم، اوج جنگطلبی آقای احمدمسعود است. از آنانی که جنگطلبند و کاسب خونند توقعی نیست، کسی که با حمایت یا حتی سکوت آنها را حمایت کرد هم در این خون شریک […]
نویسنده: عبدالظاهر بلوچآبادی
مصاحبهٔ مطبوعاتی احمدمسعود با نشریهٔ اسرائیلی بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. آنچه من از این مصاحبهٔ نشریهای دریافت کردم، اوج جنگطلبی آقای احمدمسعود است. از آنانی که جنگطلبند و کاسب خونند توقعی نیست، کسی که با حمایت یا حتی سکوت آنها را حمایت کرد هم در این خون شریک است.
البته اینکه آقای احمدمسعود از اسرائیل حمایت جنگی درخواست کرده، اصلا چیزی عجیبی نیست، چون قبلاً توسط همینها حمایت شدهاند.
چنین اقدامات آقای احمدمسعود بدون تردید ممکن است شانس بازگشت به وطن را برای همیشه از وی بگیرد و اینکه آینده هم از طرف قماربازان خارجی رانده شود. آقای احمدمسعود به خاطر منافع کوتاهمدت چشم خود را روی واقعیتهای افغانستان نبندد. به علت جنگهای پیدرپی، فقر بر ملت افغانستان تحمیل شده است و فشارهای فزاینده خارجی از جمله جنگ و تحریم آن را چه بسا افزایش دهد.
امروزه آنچه به عنوان اپوزیسیون خارج از وطن شهرت یافته است، به ماهیتِ سیاسی و اعتقادی خود، قدرت و امکان ایجاد هر نوع تشکیلات و وحدت فراگیر و گردآمدن زیر چتر رهبر ِ واحدی را ندارند و از همینرو بخشی از نیروها ظاهراً احمدمسعود را تحت فشار گذاشتهاند تا این نقیصهها را یکتنه جبران کند، اما مشکل او اتکای بیش از اندازهاش به مشورت نزدیکان و اطرافیان است، اطرافیانی که به نظر میرسد نه فقط اشرافی بر واقعیتهای افغانستان ندارند، بلکه با فضای حاکم بر جامعه افغانستان کلا بیگانه هستند. حال آیا او واقعاً در صدد حمله به افغانستان است یا متاثر از مشورت نزدیکان چنین درخواستی را کرده است. اگر مورد نخست درست باشد، او واقعاً هنوز امارتاسلامی را نشناخته است؟ مجاهدان جان برکفی را که ناتو را با کمترین توان نظامی و تسلیحاتی شکست دادهاند. حالا که از نیروی مجرب و تجهیزات جنگی بسیار والایی برخوردار هستند، امکان شکستشان هست؟ قطعاً خیر. و آیا ارتشی پایینتر از ناتو میتواند قدم جای پای ناتوی بگذارد که در گذشته شکست خورده است؟
به نظرم این افراد تاریخ تحولات افغانستان را یا به اندازه کافی دنبال نکردهاند و یا اینکه از عینک خاص خود دنبال کردهاند.
وقتی قدرت و حاکمیت دست شما بود، با وجود حمایت گستردهٔ اسرائیل و فرانسه و سایر کشورهای خارجی، نتوانستید آن را حفظ کنید، پس چگونه میخواهید با حمایت کمِ خارجیها باز آن را به دست بیاورید؟! از نظر این گروهها چنین اقداماتی به بازحمله کشورهای خارجی در آینده کشور منجر خواهد شد، ظاهراً این گروهها شکست ناتو و شوروی و انگلیس را فراموش کردهاند!
انواع و اقسام مشکلاتِ اقتصادی از سر و کول ملت افغان بالا رفته و مردم به شدت در تنگنا قرار دارند، آنگاه مسئله اصلی آقای احمدمسعود و برخی سیاسیون دیگر شده حمله بر این ملت مظلوم!
امارت اسلامی به رغم همه مشکلات اقتصادی و سایر گرفتاریهای خود، پلانهای مفید و موثری برای گذر از شرایط موجود را دارد. فقط کافیست ملت در این پویش همگانی سهیم شوند و در پی ضرر به هموطنان خود نباشند. برای حل مشکلات خود وارد گفتگو شوند. نظام اسلامی برای پیشرفت افغانستان موانع جدی پیش رو دارد، اما غلبه بر این موانع به امید خدا برایش آسان است.
با به قدرت رسیدن امارت اسلامی در افغانستان، فرصت بینظیری در وطن فراهم شده است که با حمایت از این نظام اسلامی، میتوان ریشههای بحران و فقر را در این کشور خشکاند و امنیت و نظم و ثبات لازم را فراهم آورد. اگر قدر این نظام دانسته نشود، بدون تردید دیگر ملت افغانستان هرگز روی خوشی به خود نخواهند دید.
اقتضای هر نوع محاسبه عقلانی و بلوغ سیاسی در این برهه از تاریخ افغانستان این است که هر سیاسی سابق باید به عنوان یک هموطن ساده به وطن بازگردد و زیر سایه امارتاسلامی زندگی کند؛ زیرا هنوز خونهای ریخته شده ملت مظلوم افغانستان خشک نشده است که آقای مسعود و امثاله خوی مبارزهجویانه خود را دنبال کند و برای کشتن مسلمانان از صهیونیسم و خارجیها طلب کمک کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهها بسته است.