حملات هوایی و آتشین دیگر بر اردوگاه‌های آوارگان غزه

بر اساس گزارش سایت خبری الجزیره، ارتش صهیونیست غاصب بامداد امروز دوشنبه (۲۳ میزان ۱۴۰۳) اردوگاه النصیرات را مورد هدف قرار داد؛ در این حمله دست‌کم 22 فلسطینی، ازجمله ۱۵ کودک و زن، به شهادت رسیدند و حدود ۸۰ فلسطینی دیگر مجروح شدند.‌

رژیم صهیونسیتی غاصب در ادامه‌ی حملات وحشیانه‌ی خود به اردوگاه‌ها و مراکز درمانی در غزه، یک شفاخانه و دو اردوگاه آوارگان فلسطینی در شمال و مرکز غزه را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داد.

بر اساس گزارش سایت خبری الجزیره، ارتش صهیونیست غاصب بامداد امروز دوشنبه (۲۳ میزان ۱۴۰۳) اردوگاه النصیرات را مورد هدف قرار داد؛ در این حمله دست‌کم ۲۲ فلسطینی، ازجمله ۱۵ کودک و زن، به شهادت رسیدند و حدود ۸۰ فلسطینی دیگر مجروح شدند.‌

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه تا کنون ۱۹۱ اردوگاه آوارگان فلسطینی را بمباران کرده است.

حمله‌ی وحشیانه ارتش رژیم غاصب صهیونیستی به چادرهای مردم بی‌خانمان‌شده‌ی فلسطینی در مرکز نوار غزه در صبح‌گاهان دیروز (دوشنبه) فاجعه‌ی بزرگی آفرید که در آن عده‌ای از زنان، کودکان و پیرمردان فلسطینی زنده در آتش سوختند و به شهادت رسیدند. این جنایت، نتیجه‌ی توطئه‌ی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی ظالم است و سکوت تأمل‌برانگیز و مغرضانه‌ی جهانی و دولت‌ها زمینه‌ساز آن است.

آتش‌سوزی به نحوی بود که زبانه‌ها و شعله‌های آتش حتی به شفاخانه‌ی شهدای الاقصی رسید که در جوار این چادرها موقعیت داشت.

جنبش حماس درباره این جنایت هولناک ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «اگر حمایت دولت آمریکا و سکوت جامعه‌ی جهانی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی نبود، این رژیم جرئت ادامه‌ی قتل‌عام‌های وحشیانه در نوار غزه یا گسترش آن در منطقه را نداشت.»

رژیم صهیونسیتی غاصب حمایت‌های تسلیحاتی، تبلیغاتی، سیاسی و مالی آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی را دارد و برای ادامه‌ی جنگ و خون‌ریزی با هیچ‌گونه مشکلی و مانعی مواجه نخواهد شد.

ازهمین‌رو، در جهان امروز فقط ملت‌های آزاده و بیدار هستند که با تظاهرات مستمر و هماهنگ خودشان خواستار برخورد با رژیم صهیونیستی می‌شوند، اما متأسفانه گوش صاحبان قدرت و امکانات بدهکار آنان نیست.

این واقعیت تلخ و جاری و افسارگسیختگی روزهای اخیر رژیم صهیونیستی، نشان می‌دهد تنها راه جلوگیری از استمرار و گسترش این جنایات، اقدام هماهنگ کشورها و دولت‌های مسلمان برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و حل مسئله‌ی آن کشور است. برای ایجاد تحرک در دولت‌ها، نیاز به به‌صحنه‌آمدن رجال دین، پوهنتون‌ها، صاحبنظران، صاحبان نفوذ اجتماعی، نویسندگان، سخنوران و صاحبان امکانات مادی دنیای اسلام دارد. چنین خیزش مهمی قطعاً باید هم‌اکنون صورت بگیرد؛ چون فردا دیر است و پس‌فردا بی‌فایده. در این میان، رسانه‌های دنیا غائبان اصلی این جنایت هولناک است. شما فرض کنید اگر چنین جنایتی برای یک کشور غربی یا رژیم صهیونسیتی اتفاق می‌افتد، آن‌وقت امپراطوری رسانه‌‌ای غرب این‌قدر بی‌تفاوت می‌بود یا اولین حاضران و پوشش‌دهندگان اخبار ویژه می‌بودند؟