نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مولوی امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجهی افغانستان در مرکز رسانههای حکومت در کنفرانس خبری گفت:
«۳۹ نمایندگی سیاسی افغانستان در کشورهای مختلف از امارت اسلامی اطاعت میکنند.»
همچنین گفت: «در ادامهی تلاشهای وزارت امور خارجه برای برقراری روابط دیپلماتیک، کشورهای قزاقستان و قرقیزستان نام امارت اسلامی را از فهرست گروههای ممنوعهی خود حذف کردند و روسیه نیز در آیندهی نزدیک در همین راستا اقدام خواهد کرد.»
در حالی که امارت اسلامی افغانستان با شدیدترین تحریمهای اقتصادی و سیاسی مواجه است،
در اختیارگرفتن نمایندگیهای افغانستان در جهان یک دستاورد بسیار بزرگ و خوشبینکننده است.
سیاست متوازن، صادقانه و فعال وزارت خارجهی افغانستان تا حالا باعث شده است که بسیاری از کشورها سیاستش را در قبال افغانستان تغییر دهند و وارد تعامل سازنده شوند.
امروزه دنیای غرب بزرگترین مدعی حقوق بشر در دنیاست و این ادعای واهی در حالی مطرح میشود که خود بزرگترین ناقض حقوق بشر در جهان است؛ نمونهاش جنگ غزه و حمایت بدون چونوچرای آمریکا و غرب از اسرائیل و تحریمهای ظالمانه علیه مردم افغانستان است.
البته این نوع برخوردها شیوهی استعمارگران و اشغالگران است که پس از خروج و طردشدن از کشور اشغالشده، با اشکال مختلف، ملت و دولت را تحت فشار قرار میدهند تا بلکه از این طریق به اهداف خودشان برسد و همچنان اهرم فشار را در دست داشته باشند.
مردم هندوستان ۹۰ سال (۱۸۵۷ – ۱۹۴۷) با انگلیسیها جنگیدند و بالأخره پیروز شدند. گاندی رهبر کشور شد. جواهر لعل نهرو رئیس مقتدر دولت مستقل شد. باوجوداین، انگلیس با تحریم مردم هند در مدت اشغال و پس از آن، باعث شد نزدیک به سه میلیون نفر جان خودشان را از دست بدهند؛ اما امروز هند در حال تبدیلشدن به یکی از ابرقدرتهای اقتصادی جهان است. هند این پیشرفت چشمگیر را با سیاست خارجی متوازن به دست آورده است؛ بنابراین، سیاست خارجی متوازن و همراه با حسننیت میتواند باعث پیشرفت کشورها شود و راهها را برای تعاملات سازنده و پیشرو هموار کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهها بسته است.