ادعای اخیر دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل؛ ادعایی که دلیل محکم می‌طلبد!

توجه: مقالات وب‌سایت الاماره دری تنها نظر نویسندگان است و لزوماً دیدگاه این وب‌سایت نیست.

تریاک، معضلی بزرگ و قدیمی است که تاثیر شگرفی در بخش اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در تمام جهان گذاشته و بهترین ابزار جنگ‌های سرد بین ابرقدرت‌ها بوده است. ظاهراً همه کشورها از این ماده مخدر منع کرده و کشت آن را ممنوع می‌دانند و مبارزه با قاچاق این ماده را به صورت جدی در پیش گرفته‌اند.

 

در این میان کشورهای ابرقدرت جهانی از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند؛ از طرفی ممنوعیت کشت آن را صادر کرده و از طرف دیگر بزرگ‌ترین مافیای جهانی را برای تجارت آن تشکیل داده‌اند. اگر نظری گذرا به برنامه استعمار جهانی بیندازیم، پی می‌بریم که بیشترین کشت تریاک در ۳۰ سال اخیر در کشورهای مستعمره و در حال جنگ بوده است که مفاد اصلی آن به کشور استعمارگر می‌رسیده، به این صورت که تریاک را از مردم جنگ‌زده و فقیر که از اثر جنگ‌های ویران‌گر مجبور به کشت این ماده شده بودند؛ به قیمت ارزان خریداری کرده و در سطح جهانی به قیمت ۱۰ برابر آن، به فروش می‌رساندند.

 

بهترین نمونه در این باره، افغانستان عزیز ما می‌باشد که بر اثر استعمار و جنگ‌های ویرانگر صلیبی‌ها مردم آن به کشت تریاک روی آوردند. بعد از مخالفت ظاهری و حمایت پنهانی استعمار‌گران کشت تریاک در افغانستان به پله‌ای صعود کرد که در جهان همتایی نداشت و بیش از ۹۰ درصد از تریاک جهان را تامین می‌کرد. وقتی سخن از ۹۰ درصد تریاک جهان می‌شود، به این معناست که صدها تن تولید در کشور بوده است.

 

بعد از روی‌کارآمدن دوباره امارت اسلامی، ممنوعیت کامل کشت تریاک از سوی رهبری صادر شد. منع کشت به این معنا نبود که اثری از تریاک نخواهد ماند؛ زیرا تریاک به‌دست‌آمده در سال‌های گذشته در انبارهای مافیاها ذخیره شده بود، و این بار امارت اسلامی بر کشف این انبارها تمرکز کرده و طی سه‌سال، تقریبا بیش از ۲۰۰۰ انبار را به آتش کشید.

 

از طرفی دیگر کسانی که با حکم رهبر -حفظه‌الله- مخالفت کرده و در جا‌های دوردست اقدام به کشت تریاک کرده بودند نیز از این مبارزه‌ی سربازان در امان نماندند، و همچنین هزارها هکتار زمینی که در آن تریاک کشت شده بود، در طی سه‌سال تخریب شدند. این تلاش‌های امارت اسلامی مورد استقبال جهانیان قرار گرفت و علاوه بر خبرگزاری‌های داخلی، تمام رسانه‌های جهانی نیز این دست‌آورد امارت اسلامی را بازتاب دادند، من جمله:

 

• این موفقیت‌ها پی‌درپی امارت اسلامی در مبارزه با مواد مخدر، از سوی شرکت‌کنندگان در نشست «فارمت مسکو» به رسمیت شناخته شد؛

 

• تاکایوشی کورومایا، سفیر جاپان در کابل از مبارزه امارت اسلامی در برابر مواد مخدر ستایش کرده و مقدار ۱۰ میلیون دالر به منظور مبارزه با مواد مخدر به افغانستان کمک کرد؛

 

• خبرگزاری آناتولی ترکیه بر اساس اطلاعات یک مرکز فکری بین‌المللی نوشته بود که سیاست مبارزه ا.ا.ا علیه مواد مخدر فرصتی برای ثبات اقتصادی افغانستان است؛

 

• رسانه فرانس ۲۴ می‌نویسد که پس از ممنوعیت کشت خشخاش، کشاورزان افغان به‌سوی کشت ماش و گندم و غیره روی آورده‌اند. کانال تلویزیونی فرانس ۲۴ در وب‌سایت خود مصاحبه‌های خبرگزاری آسوشیتدپرس با کشاورزان افغانستان را منتشر کرد و به مسئله عدم کشت تریاک به طور عموم اذعان کرد.

 

با وجود این‌همه اعتراف به عمل‌کرد مقتدرانه امارت اسلامی در مبارزه با مواد مخدر، این‌بار دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد اخیرا در گزارش تازه خویش گفته است که بر اساس نظرسنجی، کشت تریاک در افغانستان در سال ۲۰۲۴ در مقایسه با سال ۲۰۲۳، ۱۹ درصد افزایش یافته است؛ ادعایی که برای اثبات آن به دلیل و حجت محکم نیاز است؛ ادعایی بدون منبع موثق و شواهد و مدارک عینی که فاقد هر نوع اعتبار بوده و از نظر هیچ سازمانی قابل قبول نخواهد بود. دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل باید در زمینه گزارش‌های خود تحقیقات بیشتری کرده و حقایق را به صورت منصفانه بازتاب دهد تا در آینده مضحکه‌ی رسانه‌های جهانی قرار نگیرد.