نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
امروز بار دیگر سالگرد شهادت شخصیتی را یادآوری مینمائیم که در شرایط و حالات بسیار دشوار صف امارت اسلامی را تقویت کرد، دشمنان را به زانو درآورد، به پیروزی سیاسی دست یافت و قدرت نظامی امروز نیز نتیجه بزرگ تلاشها و کوششهای وی است. شخصیتی که پایداری و عزم راسخ همیشه دوست و رفیقش بود […]
امروز بار دیگر سالگرد شهادت شخصیتی را یادآوری مینمائیم که در شرایط و حالات بسیار دشوار صف امارت اسلامی را تقویت کرد، دشمنان را به زانو درآورد، به پیروزی سیاسی دست یافت و قدرت نظامی امروز نیز نتیجه بزرگ تلاشها و کوششهای وی است. شخصیتی که پایداری و عزم راسخ همیشه دوست و رفیقش بود و با شعور و اندیشههای سیاسی خود دشمنان را به گونهای شکست داد که خود آنها را مجبور به اعتراف به رشادت و درایت منصور صاحب کرد.
منصور صاحب ۱۸ سال سن داشت که در کنار تحصیل به جهاد علیه روسها و کمونیستها پرداخت، در مدتزمان کوتاهی شهرت کسب کرد اما تواضع و فروتنیاش بیش از حد بود، در زمان جنگهای داخلی اسلحه را گذاشت و به درسهای خود ادامه میداد اما با شروع نهضت امارت اسلامی با همت و اراده قوی به سوی سنگرهای جهاد شتافت. هنوز دو سه منطقه از قندهار تصرف نشده بود که منصور صاحب راهرو صف مقدس ملامحمد عمر رحمهالله شد و با تدبیر، تفکر و عزم راسخ خود نبردهای سختی انجام داد و صف این جهاد را با موفقیت تا هدف رساند.
وی از ابتدا فردی بسیار باهوش و مدبر بود که خداوند در امور اداری و اصولی به او مهارت خاصی بخشیده بود، به دلیل ذهانت قوی و سیاسی مسئولیتهای مهمی را در صف امارت اسلامی بر عهده داشت؛ از آغاز نهضت امارت اسلامی مسئولیتهای مهم ولایت قندهار را پیش میبرد تا اینکه به عنوان وزیر هوانوردی منصوب شد و علیرغم چالشهای متعدد وزارت مذکور را در زمان امارت قبلی بسیار فعال و سریع نگهداشته بود، مقر وزارتخانه را خیلی خوب ساخت و میدان هوایی کابل را بازسازی نمود، بیشتر پروازهای خارجی و داخلی را سازماندهی کرد و فرماندهی نیروها را نیز بر عهده داشت.
درایت، تفکر و اندیشه منصور صاحب چنان قوی بود که دشمنان خود به خود از وی بیم و هراس داشتند، در زمان جنگهای قندهار منصور آخرین فردی بود که به دستور سایر رهبران عقبنشینی کرد و در مدت بسیار کوتاهی جهاد علیه متجاوزان آمریکایی را مجدداً از قندهار آغاز نمود، پس از سال ۲۰۰۸ میلادی علاوه بر معاونیت امارت اسلامی، مسئولیت نظامی ولایت قندهار را نیز بر عهده داشت. بعدها منحیث معاون اول و بعد از رحلت امیرالمؤمنین ملامحمد عمر رحمهالله عضو شورای اهل الحل و العقد و از سوی علمای برجسته به عنوان رهبر جدید امارت اسلامی و امیرالمؤمنین انتخاب شد.
دوستان وی میگویند که او شخصیت بسیار سادهزیست، پر رعب، متواضع، با تقوا و نرمخوی بود که نمونه واقعی اشداء علی الکفار و رحماء بینهم نیز بود. زندگیاش بیتکلف بود؛ هر وقت خیلی زود و آسان مورد دسترس قرار میگرفت. صف امارت اسلامی را در شرایط سخت و چالشهای پیچیده به قدری نگهداشت که هیچ کس فکرش را هم نمیکرد بلکه فکر منفی به شکل بسیار قوی جریان داشت که صف امارت اسلامی پارچه پارچه خواهد شد و پس از آن نابود میشود؛ اما ذکاوت و ذهانت منصور صاحب باعث شد دشمنانش در انجام این مأموریت خود ناکام بمانند و مانند نابینایان و ناشنوایان تا دو سال از مرگ ملا صاحب رحمهالله خبر نداشتند. مصلحتبینی و درکش خیلی بالا بود که وحدت، اتحاد و انسجام یک صف را به شکل عالی حفظ نمود.
علاوه بر رهبریت حوزه نظامی و حسن اجرای ادارات/کمیسیونهای جنگی، دفتر سیاسی را نیز افتتاح کرد و در همان دفتر، قرارداد شکست آمریکا و سایر نیروهای مشترک امضا شد، ما از صلح و امن آن برخوردار شدیم، نظام اسلامی و مرکزی واحد را نافذ نمودیم و امروز هم به عنوان یک نظام آزاد و مستقل در میان کشورهای جهان داعیه خود را ابلاغ میکند و از سیاست استفاده میجوید زیرا امیر قوی و مدبر راه را باز کرد و امارت را به تمام جهانیان معرفی کرد که یک قدرت نظامی و سیاسی است.
منصور صاحب با تفکر و اندیشه خود خدمات فراموش نشدنی را در امارت اسلامی انجام داده است که امروز آثار آن را به وضوح میبینیم. او افتخار واقعی انسجام نیروی جهادی، شکستاندن خطوط دشمنان، پیشروی امارت تا مرحله پیروزی و همچنین درخشش در میدان سیاسی را کسب نمود به گونهای که امارت اسلامی پس از فتح و پیروزی، اکثر مناصب نظامی را با قهرمانان تربیت شده توسط منصور صاحب پر کرد. ما همیشه یاد این قهرمانان را زنده خواهیم نگهداشت و در دعاهای خیرمان از آنها یاد خواهیم نمود.
دیدگاهها بسته است.